Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezuniyet kıyafeti görmek

Rüyada mezuniyet kıyafeti görmek

Rüyada mezuniyet kıyafeti görmek bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, kardeşlerin el ele vererek bir iş kuracaklarına ve rakiplerin alt edileceğine, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına, maddi zorluklara rağmen yine de hak yolundan ayrılmadan, şükrederek yaşayacağına, rüya sahibinin gelecekte çok önemli bir işadamı olarak, zengin ve kıskanılan, saygın bir hayat yaşayacağına, iş hayatı ile ilgili çok radikal kararlar alacağına delalettir.

Rüyada mezuniyet kıyafeti gördüyseniz:

  • Ay size karşı cins ilişkilerinde şans veriyor.

Rüyada mezuniyet kıyafeti görmek anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, kimseden korkmayacağına, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada mezuniyet kıyafeti giymek maddi olanaklarını daha iyi hale getirmek için çaba göstereceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada mezuniyet balosu görmek herkesin dikkatinin çekileceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına tabir olunur.

Rüyada mezuniyet kep görmek iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine, manevi açıdan kendisini daha güçlü ve daha azimli hissedeceğine ve iş yerinde bir aile ortamı kuracağına, işlerinin yoluna gireceğine ve yeni kısmetlerinin olacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezuniyet elbisesi görmek toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, bu kazanılanların rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını karşılamayacağına, üzüleceğine, yıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezuniyet kepi görmek hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, yarar sağlamayacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, huşu içinde devam edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada mezuniyet cübbesi giymek geçiminin güçleşeceğine, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine, eve kapanıp, kendine döneceğine işaret eder.

Rüyada mezuniyet töreni görmek atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, layık olduklarına sahip olacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments