Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezuniyet balosu görmek

Rüyada mezuniyet balosu görmek

Rüyada mezuniyet balosu görmek işlerin hayırlı kapılar açacağına, kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, iş hayatının çok sorunlu bir hal alacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, sağlığını geri kazanacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, hayatının güzelliklerle, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine, işindeki ününün de tabiri caizse alıp yürüyeceğine, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, önündeki engelleri aşamayacağına inanılır.

Rüyada mezuniyet balosu gördüyseniz:

  • Bir an önce uygulamaya geçirmenizde fayda var.

Rüyada mezuniyet balosu görmek maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine alamet eder.

Rüyada mezuniyet elbisesi görmek sonunda mutlu olacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine inanılır.

Rüyada mezuniyet partisi görmek alınan borçların ödenemeyeceğine, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine tabir olunur.

Rüyada mezuniyet belgesi görmek kişinin moralinin artmasına, yüzüne renk, canına can, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, eski sosyal hayatın dışında kalınacağına tabir olunur.

Rüyada mezuniyet cübbesi giymek üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, hemen olmasa bile gelecekte kendisine mutlak suretle, başarı, kazanç ve kar getireceğine işarettir.

Rüyada mezuniyet töreni görmek günahtan kaçınarak yaşayacağına, kendi başına ayakta durmakta zorluk çekmeyeceğine, başarılar arttıkça çok daha büyük ve daha heyecan verici gelişmelerin yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezuniyet kepi görmek yüzünü güldüreceğine, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, kimseyle konuşmaz olacağına delalet etmektedir.

Rüyada mezuniyet kep görmek kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına, eskiden beri aklınızda olan ve yapmak istediğiniz şeyler için daha fazla emek vermeye başlayacağınıza, kendini motive ederek, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments