Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezuniyet töreni görmek

Rüyada mezuniyet töreni görmek

Rüyada mezuniyet töreni görmek gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, de rahatının yerine geleceğine, hayırlı bir erkek ile evleneceğine, başarılarının sürekli olacağına, etrafınızdan bir kişiye fazlasıyla değer vermeye başladığınıza, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve doğru düzgün insanlar ile arkadaşlık yaparak çok saygın bir kişi olacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına işarettir.

Rüyada mezuniyet töreni gördüyseniz:

  • Sandığınızdan daha fazla şey yapabilirsiniz.

Rüyada mezuniyet töreni görmek aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine ve çok büyük zararlara uğranacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine tabir olunur.

Rüyada mezuniyet partisi görmek iyi habere, makamının sürekli yükseleceğine, kazancının çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezuniyet belgesi görmek bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, kişinin kendi başının çaresine bakacağına, iş dünyası içerisinde çok büyük prestij kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezuniyet kep görmek zengin bir hayat sürüleceğine, geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine alamet eder.

Rüyada mezuniyet balosu görmek sıkıntı yaratacak durumları ortadan kaldırıp daha rahat bir şekilde hareket edeceğine, gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine ancak bu kişinin herhangi bir yardımda bulunmayacağına, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, kötü alışkanlıklarından arınacağına, doğru yolu bulacağına, dinde olgunlaşacağına, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine inanılır.

Rüyada mezuniyet cübbesi giymek işlerinde birçok sorun yaşadıktan sonra büyük maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekeceğine, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, istenmeyen bir işte çalışmak zorunda kalınacağına inanılır.

Rüyada mezuniyet elbisesi görmek yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine, hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına ve elinde kalan parayla girdiği bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine işaret eder.

Rüyada mezuniyet kıyafeti giymek evine bereket geleceğine ve bahtının açılacağına, ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına ve başarılı bir iş hayatı sürdüreceğine, hayrını göremediği kazancıyla beraber bir sürü hastalıkla ve kazayla da uğraşmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments