Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarlıktan ses duymak

Rüyada mezarlıktan ses duymak

Rüyada mezarlıktan ses duymak itibarını geri kazanacağına, hayır getirecek bir konuda çalışacağına, yaşama sevincine kavuşacağına, şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, kendisiyle ilgili olmayan işlerin kendisine mal edilmesine ve bu nedenle de çok gergin günler geçireceğine, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine, nimetin çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada mezarlıktan ses duymak gördüyseniz:

  • Çevrenizdekilere anlayışsız davranma eğilimindesiniz.

Rüyada mezarlıkta ses duymak ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, Allah yolunda ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mezarlıktan sesler duymak mal ve para sahibi olacağına, oldukça büyük bir tehlike geçireceğinize, müjdeli bir haber alacağına delalet etmektedir.

Rüyada mezardan ses duymak büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, ticarette büyük bir itibar kaybedeceğine, adının fesada karışacağına rivayet eder.

Rüyada mezarlıkta ezan sesi duymak evli ise eşiyle mutlu bir hayat süreceğine, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada mezarlıktan ses duymak yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına, elini attığı her işte çok iyi işler çıkararak adından sıkça söz ettirip büyük saygınlık elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, lüks, konforlu, rahat, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına işarettir.

Rüyada mezardan sesler duymak ekmeksiz kalacağına, verimin kaçacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölüm sesi duymak ancak bu durumun biraz uzun süreceğine, sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan rüya sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine, uğursuzlukların yakasını bırakmayacağına rivayet eder.

Rüyada sevgilinin sesini duymak bazı radikal kararlar alınacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, kazançlı bir döneme girileceğine, yardım konusunda sevilen bir kişiye destek olunacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments