Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarlıktan bir şey almak

Rüyada mezarlıktan bir şey almak

Rüyada mezarlıktan bir şey almak sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, daha çok saygı ve destek göreceğine ve el üstünde tutulacağına, daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, küslüklerin sona erip, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, dış etkenlerden uzak, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mezarlıktan bir şey almak gördüyseniz:

  • Ya da bazı ödemeler, krediler veya vergiler türünde konular sizi sıkıştırabilir.

Rüyada mezardan bir şey almak işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine, yüzünün gülmesi için ihtiyacı olan kısmetlerin karşısına çıkacağına, işlerinin her geçen gün düzeleceğine ve sorunlarının çok çabuk bir şekilde çözüme kavuşacağına yorulur.

Rüyada mezardan bir şey çıkarmak yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine, aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına alamet eder.

Rüyada mezara bir şey gömmek sahip olduklarını boş işlerle uğraşmaktan dolayı kaybedeceğine, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine, isteklerinize kavuşacağınıza delalet etmektedir.

Rüyada mezarlıkta bir şey aramak maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezarlıktan bir şey almak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, amirleri veya yöneticilerinin desteğiyle kısa zamanda yükseleceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına ve maddi olarak da büyük destek vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada mezardan bir şey yemek eski günlerdeki gibi hayata ve yaşamaya yine dört elle sarılacağına, her şeyin kişinin lehine gelişeceğine, beklentilerine ulaşacağına, zafer elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada izinsiz bir şey yemek iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine, kendisinin sonuçtan mutlu olacağına inanılır.

Rüyada başbakanın bir şey verdiğini görmek sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, hayatının tamamen altüst olacağına, huzursuzluklar ile boğuşacağına ve çok zor ve ruhsal olarak çok kötü bir dönem geçireceğine, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments