Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezardan bir şey çıkarmak

Rüyada mezardan bir şey çıkarmak

Rüyada mezardan bir şey çıkarmak varlıklı ve konforlu bir hayat sürüleceğine, aile içinden destek görecek olan rüya sahibinin bir müddet daha kendisini toparlamakta güçlük çekeceğine, tanınmayan birini gurbete yollamak ise kişinin işle alakalı bir görev yüzünden yurt dışına ya da çok uzak bir yola çıkacağına, ana baba için hayırlı bir adım atılacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, yaşamının daha kolay hale geleceğine, çok büyük yenilikler yapacağına, karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine inanılır.

Rüyada mezardan bir şey çıkarmak gördüyseniz:

  • Verimli konuşmalar veya bilginizi gösterebileceğiniz girişimler ön plana çıkabilir.

Rüyada mezardan bir şey çıkarmak önemli işler yapacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, bol nimete kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada denizden bir şeyler çıkarmak etrafındaki bazı kişilerden çok büyük ihanetler göreceğine, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine, özellikle genç bir insana iş imkanı sağlayarak hayır duası alacağına alamet eder.

Rüyada tuvaletten bir şey çıkarmak çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine, geldiği noktaya ve mevkie de hep kendi emeği ve çabasıyla geleceğine, yaşamını kolaylaştıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada gözünden bir şey çıkarmak çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, çok mutlu olacağına, sevineceğine işaret etmektedir.

Rüyada kulağından bir şey çıkarmak sessizliğe daha çok ihtiyaç duyacağına, rahatsızlık veren ve aile bireylerini birbirine düşüren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dişten bir şey çıkarmak büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, vefat etmiş bir aile büyüğü için bir hayrat yapılacağına işaret eder.

Rüyada boğazından bir şey çıkarmak büyük zarar verecek kişilerle muhatap olacağına, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, üzüleceğine ve bu kötü günlerin ardından dayanamayıp hastalanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karnından bir şey çıkarmak gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, elindekilerinin kıymetini bileceğine, çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments