Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aslanlardan kaçmak

Rüyada aslanlardan kaçmak

Rüyada aslanlardan kaçmak yaşanan kötü durumların düzeleceğine, esir olanların özgürlüğüne kavuşacağına, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, eğlenceli günler yaşayacağına, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine işarettir.

Rüyada aslanlardan kaçmak gördüyseniz:

  • Anlaşmalar, mali veya sağlıkla ilgili konular dikkat gerektiriyor.

Rüyada aslandan kaçmak alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, ne yapacağına karar veremeyeceğine, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine işaret eder.

Rüyada aslanlardan kaçmak böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine, gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına delalettir.

Rüyada aslan ve kaplandan kaçmak yeni bir arkadaş ortamına girileceğine, özlemlerini bitireceğine, verimli olacak işler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada aslan tarafından kovalanmak tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, makam, güç, mal ve mülk sahibi olacağına, başarısız ve mutsuz olacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada aslana yem olmak ağız tadından ve neşesinden de olacağına, artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine tabir olunur.

Rüyada aslan kacmak çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına, kadının kendisinin cımbızla kaşını aldığını görmesi ise sorunlarının üstesinden kimseye ihtiyaç duymadan kendi başına halledeceğine, çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada aslanı kucaklamak büyük parasal sorunların ve tartışmaların yaşanacağına, büyük kazanç elde edileceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına, kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada at ve aslan görmek kişinin de üzgün ve mutsuz olacağına, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments