Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarlıkta bebek bulmak

Rüyada mezarlıkta bebek bulmak

Rüyada mezarlıkta bebek bulmak bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisini insanlardan uzak tutacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine, dini bütün biri olarak yaşadığı hayatı başkaları için de güzelleştirmeye çalışacağına, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına yorulur.

Rüyada mezarlıkta bebek bulmak gördüyseniz:

  • Gergin ya da düşük modda ortamlar mizahi yeteneğiniz sayesinde kendini bulabilir.

Rüyada mezarlıkta bebek bulmak işlerinin istediği gibi olacağına, tatsızlıkların aşılacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine delalet eder.

Rüyada mezarlıkta para bulmak yalan söyleyen bir kişinin aile ilişkilerine büyük zarar verecek bir yalanının ortaya çıkacağına, hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, herkesin takdirinin toplanacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezarda altın bulmak üzüntülerin biteceğine, hastalıkların şifa bulacağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine, kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına ve değerlendireceğine yorulmaktadır.

Rüyada evliya mezarı bulmak kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine, en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, bütün boş zamanlarını sosyal aktivitelerle dolduracağına tabir olunur.

Rüyada eski mezar bulmak bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan ve bir türlü alınamayan eve sahip olunacağına ve çok mutlu ve rahat bir hayat sürüleceğine delalet eder.

Rüyada mezarda define bulmak onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine tabir olunur.

Rüyada mezarlıkta define bulmak isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, verdiği kararları, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada mezarda para bulmak içini açmaya karar vereceğine, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, hasret ve özlem gidereceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments