Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuyu eşmek

Rüyada kuyu eşmek

Rüyada kuyu eşmek hayırlı ve güzel olacağına, sevineceğine, sağlık sorunları ile ilgili olarak çok doğru bir tercih yapılacağına, neşesini, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, mallarının artacağına, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına işaret eder.

Rüyada kuyu eşmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda gereken hızda plan yapamadığınız için telaşlanabilirsiniz.

Rüyada kuyu eşmek kapanan kapıların açılacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, ele geçen kazancın günden güne artacağına, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına işaret eder.

Rüyada tarla eşmek her anlamda mutlu ve huzurlu yaşayacağına, hileye ve fesada başvurmayacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına delalet eder.

Rüyada ev temeli eşmek sıkıntıların sona ereceğine, suçlamalardan aklanılacağına, yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, hastalıkların biteceğine, gözyaşının dineceğine ve rüyayı gören kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına rivayet eder.

Rüyada çukur eşmek aile büyüklerinden birinin sağlığı ile ilgili olarak kötü haber bir haber alınacağına, hayatının bir düzene kavuşacağına, niyetlendiği işlere gireceğine işaret eder.

Rüyada mezarı eşmek pek çok felaketten yara bere almadan ve sağ salim bir şekilde kurtulacağına, çevresinde herkesin sözüne güvendiği, sevip saydığı bir birey olunacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine ve mutlu olacağına alamet eder.

Rüyada mezarlık eşmek görülen fotoğrafın bir kısmı yok ise hastalık yaşamaya, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada patates eşmek işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, rüya sahibinin fakirleşeceğine işaret eder.

Rüyada temel eşmek tövbelerinin Allah katında karşılık göreceğine, yaşadığı zorluğun biteceğine, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, çok hayırlı sonuçlar elde edebileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments