Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizde saç yıkamak

Rüyada denizde saç yıkamak

Rüyada denizde saç yıkamak güzel sonuçlar doğuracak bir iş konusunda adım atacağına, başına uğursuz olayların geleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, rahatsızlık duyduğu konularda mutluluk bulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına, kişinin ruhen şifa bulacağı ve gönül hoşluğuna kavuşacağı, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına inanılır.

Rüyada denizde saç yıkamak gördüyseniz:

  • Belli anlaşmaların hatlarını ortaya çıkartmalı ya da askıda kalmış konuların üzerinden geçmelisiniz.

Rüyada denizde saç yıkamak arzu ve isteklerinin de gerçekleşeceğine, varlık ve bolluk içinde bir hayat süreceğine, zararlı bir alışkanlıkla boğuşulacak bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada denizde birini yıkamak işlerinizde sorunlar yaşıyorsanız sorunlarınız ortadan kalkacağına, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına yorulur.

Rüyada deniz suyuyla yüzünü yıkamak sorunu kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, insanların ortaklıklarını bitirme kararı alacağına işarettir.

Rüyada denizde el yıkamak bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi rüyayı gören kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine, insanları kandıracağına, hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada denizde ayak yıkamak verilecek kötü ve başarısız kararlar yüzünden maddi sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada deniz suyuyla yüz yıkamak sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile rüyayı gören kişinin kendisini başka işlere vereceğine ancak hiçbir şekilde verimli olamayacağına, makamının sarsılmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada denizde elini yıkamak huzur ve şifa bulacağına, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine, çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada denizde yüz yıkamak kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, müşterilerin ya da siparişin çoğalacağına, anne ve babasının her zaman başında olacağına, rüya sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments