Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aslanla dost olmak

Rüyada aslanla dost olmak

Rüyada aslanla dost olmak bir organizasyona katılacağına, bekarlar için evlenmeye, kendisini korumaya alacağına, kötü, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine, hikmetli ve asil insanlardan olacağına, insanlara yol göstereceğine, yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, üzüntülerin son bulacağına, ömür boyu süreceğine rivayet eder.

Rüyada aslanla dost olmak gördüyseniz:

  • Kendinizden yaşça daha büyük insanlarla ilişkilerinize erinizden beklediğiniz sonuçları da alamazsınız.

Rüyada aslanla dost olmak aile hayatı içinde çok büyük tartışmaların ve sorunların yaşanacağına, her türlü kazadan ve beladan uzak olacağına, kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine delalet eder.

Rüyada eski dostla kavga etmek dualarının kabul olacağına, dost çevrenizin genişleyeceğine, kendisini çok üzdüğü konularda bir türlü ilerleme sağlayamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada köpeğin dostluğunu görmek sıkıntılarının bir bir çözüleceğine, hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine delalet eder.

Rüyada dostuna sarılıp ağlamak maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, mutlu olacağına deyim yerindeyse adeta ayaklarının yerden kesilmiş gibi hissedeceğine, çok önemli başarılar elde edileceğine delalettir.

Rüyada düşmanı dost görmek kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine, dertlerinden yavaş yavaş kurtulacağına, çok büyük bir ortaklığa gireceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına işaret eder.

Rüyada eski dostlar görmek üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, sevinçli haberler alınacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada ayıyla dost olmak çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına, rüyayı gören kişinin herşeye karşı hazırlıklı olduğuna ve bu kişi tarafından hazırlanmış olan küçük ama kötü bir olaydan sonra rüya sahibinin bu kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına delalettir.

Rüyada eski bir dost görmek ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, kendisini sıkan ve üzen kişilerden uzak duracağına, gıybet edeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments