Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aslanı yanında görmek

Rüyada aslanı yanında görmek

Rüyada aslanı yanında görmek rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine, kişinin muradına ereceğine, kişinin kalbini titreten, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, birçok iş kapısının açılacağına, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine inanılır.

Rüyada aslanı yanında gördüyseniz:

  • Yaptığınız işleri dikkatle ele almalı, yanlış yapacak yer bırakmamalısınız.

Rüyada aslanı yanında görmek yaşadığı yerin güzelleşeceğine, elinin bollaşacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada aslanın yanından geçmek onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, rüya sahibinin güzel yarınlara olan inancının da gerçeğe dönüşeceğine, aradaki samimiyetin ve sıcaklığın ilerleyeceğine yorulur.

Rüyada eşini yanında görmek bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin yanında banyo yapmak yaşanan tüm sorunların sona ereceğine, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına yarayanların ise çok kazanç getirmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada ölmüş birinin yanında olmak ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine, verilen sözlerin tutulacağına ve rahat edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada mezarlık yanında oturmak dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına, ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine, kariyer edineceğine, kendi işini açacağına tabir olunur.

Rüyada yanında birini görmek çevresine karşı daha şefkatli ve anlayışlı biri haline geleceğine, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine, kem gözlerden ve nazardan korunacağına işarettir.

Rüyada başkasının yanında çalışmak uzun yıllar boyunca çok büyük bir kırgınlık ve küskünlük yaşayacaklarına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, öte yandan ömrünün de çok uzun olacağına, maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments