Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aslan emzirmek

Rüyada aslan emzirmek

Rüyada aslan emzirmek sevdiği kişiden de ayrılacağına, rüya sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, sorunların kısa zamanda temizleneceğine, ferah bir haneye sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada aslan emzirmek gördüyseniz:

  • Bir iş ya da iş birliği teklifi veya işinizle ilgili bir teklif söz konusu olabilir.

Rüyada aslan yavrusu emzirmek verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada aslan emzirmek daha kötü günler yaşayacağına, beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine delalet etmektedir.

Rüyada aslan derisi yüzmek ertelenen bir tatile çıkılacağına, bu sayede yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, üzüntülerin sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada aslanın kovaladığını görmek içindeki fesadı ve şeytanı susturmayı başaracağına, borçlarının biteceğine, hastalıklarının azalacağına, düzenli bir işe girileceğine ve kazancın artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada aslan kaplan ayı görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına alamet eder.

Rüyada aslanın kendini kovaladığını görmek işlerinin hızlanacağına, her şeyin üstesinden gelecek güce sahip olmaya, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, çok üzüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada aslanı beslemek bunalıma düşeceğine, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, kurulu düzenin bozulacağına, kötü sözler duyulacağına, kısmetin kapanacağına, geçim sıkıntısı yaşanacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, huzurlu günlerin biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada aslan kafalı insan görmek günahlarının affedileceğine, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, yeni bir ev alınacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments