Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aç aslan görmek

Rüyada aç aslan görmek

Rüyada aç aslan görmek başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına ve daha rahat ve daha mutlu yaşayacağı bir döneme gireceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine, çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına,sorunların üstüste geleceğine, iş hayatında yaşanan rekabetlerden büyük başarılar ile çıkılacağına, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına alamet eder.

Rüyada aç aslan gördüyseniz:

  • Eğitimle ilgili seyahatler söz konusu olabilir.

Rüyada aç aslan görmek bütün iş anlaşmalarının çeşitli sorunlardan ötürü iptal edileceğine, hedeflere ulaşılacağına, çok mutlu olacağı günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada aç hayvan beslemek sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, işlerin düzene gireceğine, rüya sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada aç kediyi doyurmak hastalıkların biteceğine, rahatlayacağına, hafifleyeceğine, bir takım sorunlar çıkacağına ve kazancın düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kapı kilidini açamamak eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına ancak daha sonra sağduyulu davranılması ve daha sabırlı olunması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, hastalıklardan kurtularak çok daha kuvvetli bir şekilde yaşama devam edileceğine, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine tabir olunur.

Rüyada kapının kilidini açamamak mutluluğundan olacağına, insanlarla tartışacağına, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına alamet eder.

Rüyada güllerin açtığını görmek girdiği projelerden zararla çıkacağına, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kalem açtığını görmek hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, sevdiğiniz bir yakınınızın ölüm haberini alacağınıza işaret etmektedir.

Rüyada aç olduğunu görmek kazancın gittikçe azalacağına, sonrasında bu kimseyle bir süreliğine küs kalınacağına, atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, çevredeki insanlardan da destek alınacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments