Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarın yükseldiğini görmek

Rüyada mezarın yükseldiğini görmek

Rüyada mezarın yükseldiğini görmek bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, kendisine yardım edecek iş konusunda deneyimli bir kişi sayesinde maddi ve manevi olarak büyük ilerleme yapacağına, yokluğun biteceğine, borçlarının biteceğine, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına delalettir.

Rüyada mezarın yükseldiğini gördüyseniz:

  • Kararsız kaldığınız konularda sürekli çevrenize danışmaktan vazgeçin.

Rüyada mezarın yükseldiğini görmek etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine, kişinin fakirleşeceğine inanılır.

Rüyada havaya yükseldiğini görmek gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine ve güzel bir birlikteliğin başlayacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, kişinin isteklerine nail olacağına işarettir.

Rüyada birinin yükseldiğini görmek her şeyin sarpa saracağına ve talihsizliklerin ardı arkasının kesilmeyeceğine, kazalara ve kötülüklere yakın olacağına, bir istek üzerine girdiği bir işte çok hayırlı ve güzel bir geleceğe sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada görevde yükseldiğini görmek borç yüzünden uykuların kaçacağına, gecesini gündüzüne katıp kendi işi için çalışacağına, vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına işaret eder.

Rüyada dalgaların çok yükseldiğini görmek keyfin ve huzurun yerine geleceğine, hayırlı olayların yaşanacağına, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve aklına gelmeyecek kadar büyük miktarda zarar edeceğine, kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada asansörde yükselmek kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, ancak rüya sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, arsa veya gayrimenkul gibi değerli yatırımlar yaparak geleceğini düşünerek hareket edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada işte yükselmek hayatındaki kişilerden ihanet göreceğine, çok hayırlı ve güzel kazançlar elde etmesini sağlayacağına, kişinin davranışlarına ve tutumuna yeniden özen göstererek, üzerindeki kötü imajı sileceğine yorulmaktadır.

Rüyada su yükseldiğini görmek elden arka arkaya paralar çıkacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine, bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, maddi ve manevi olarak ailesinden büyük destek göreceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments