Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin eşyalarının yerlerini değiştirmek

Rüyada evin eşyalarının yerlerini değiştirmek

Rüyada evin eşyalarının yerlerini değiştirmek atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına ve hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına ancak devamının bir türlü gelmeyeceğine, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, işlerin de hafifleyeceğine, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine ve istenmeyen bir kişinin misafir olarak haneye geleceğine ve çok üzüntü duyulacağına, zahmete düşeceğine, canın sıkılacağına, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına alamet eder.

Rüyada evin eşyalarının yerlerini değiştirmek gördüyseniz:

  • Gerçeklere bağlı kalmayı başarabilirseniz, yaklaşımınızı gereğine göre düzeltmek veya düzenlemek için gerekli şeyleri yapabilirsiniz.

Rüyada evin eşyalarının yerlerini değiştirmek bir süre daha sahip olduğu işle idare etmek durumunda kalacağına, verilen kararların iyi sonuçlar doğuracağına, keyfinin ve moralinin kaçacağına işaret etmektedir.

Rüyada evin eşyalarının yerini değiştirmek verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına yarayanların ise çok kazanç getirmeyeceğine, maddi anlamda güzel bir gelir elde edileceğine, rahat bir hayata başlayacağına işarettir.

Rüyada eşya yeri değiştirmek borçlarının çoğalacağına ve rızkının da eksileceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine işarettir.

Rüyada odadaki eşyaların yerini değiştirmek çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, kendisine yeni kısmetler sunacağına ve aza kanaat etmesi durumunda çoğu kendisine nasip edeceğine delalet eder.

Rüyada işyerinde eşyaların yerini değiştirmek maddi anlamda gücünün artması sayesinde de yaşam standartlarının en yüksek seviyelere geleceğine, bunun şans olacağına, başarı, kazanç, makam, şöhret ve hayır getireceğine, attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına tabir olunur.

Rüyada eşyaların yerlerini değiştirmek sıkıntıdan kurtulacağına, yaşamının olumsuz şekilde etkileneceğine, sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına işaret eder.

Rüyada ev eşyasının yerini değiştirmek elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına, tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine ve Allah’ın izni ile gönlünün düştüğü ikiliği de atlatacağına inanılır.

Rüyada evdeki eşyaların yerini değiştirmek maddi konuların çözüme kavuşacağına, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, rüya sahibinin de tabiri caizse bu girişimi yaptığı için lanet okuyacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments