Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezar yeri değiştirmek

Rüyada mezar yeri değiştirmek

Rüyada mezar yeri değiştirmek eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına ve onu kaybedeceğine, çalışma hayatında bazı sorunların yaşanacağına, başarı için fırsatların artacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve işlerini toparlamak için sürekli çaba göstereceğine, maddi olarak sıkıntılı geçen bir dönemin kapatılacağına, sevilen bir kişi ile yapılacak bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, ticaretinin ilerleyeceğine inanılır.

Rüyada mezar yeri değiştirmek gördüyseniz:

  • Daha fazla kazanmanın yollarını aramaya başlayabilirsiniz ya da belli ödemelerinizi yapabilir veya borçlarınızı tahsil edebilirsiniz.

Rüyada mezar yerinin değiştiğini görmek uzun ömürlü bir kişi olunacağına, bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, donanımlı kılacağına işarettir.

Rüyada mezarın yerinin değiştiğini görmek daha fazla mal sahibi olacağına, azalacağına, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada mezarın yerini değiştirmek çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine, herkesin şaşırtılacağına, özellikle ailesi, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine tabir olunur.

Rüyada mezar yeri değiştirmek çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına ve çok sağlıklı bir kişi olarak çok rahat edeceğine, onun da her zaman kendisine faydası dokunacağına işaret etmektedir.

Rüyada kapının yerini değiştirmek hedefine ulaşmak için sebat edeceğine, hayatının kalan kısmında da o kimseyle birlikte işler yapacağına, işlerinin sekteye uğramasından ötürü maddi ve manevi olarak zarar edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eşyaların yerinin değiştiğini görmek çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, kazancını hiç ummadığı kadar arttıracağına, düzelmeyen bir sorunun bir anda çözüm bulacağına delalettir.

Rüyada eşya yeri değiştirmek daha sonra elindeki para ile çok büyük bir risk alarak kendi işini kuracağına, nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, çok yüksek mevkilerde bulunacağına rivayet eder.

Rüyada masanın yerini değiştirmek sorunların çözüleceğine, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına, yol alacağına, borçlarınızı ödemede kolaylık yaşayacağınıza, kazancının artacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments