Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezardan ses gelmesi görmek

Rüyada mezardan ses gelmesi görmek

Rüyada mezardan ses gelmesi görmek yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, bu kişilerin destek vermesi ile yeni bir işe başlayacağına, zor bir durumdan kurtulduktan sonra Allah’a şükredilmesi gerektiğine, aldığı tüm tedbirlerin boşa çıkacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına, eve huzur dolacağına, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezardan ses gelmesi gördüyseniz:

  • Sabırlı olmanız istediğiniz konuların sonuçlanmasını veya ilerleme sağlamanızı sağlayabilir.

Rüyada mezardan ses duymak yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine, maddi konuların çözüme kavuşacağına, eş, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezardan ses gelmesi görmek hem de ailesi tarafından hoş karşılanmayacağı için probleme dönüşeceğine, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına, yaşamının tazeleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada mezarlıkta ezan sesi duymak edilen duaların kabul edileceğine, işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına alamet etmektedir.

Rüyada mezardan ses geldiğini görmek kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına, üzüntülerin biteceğine, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada mezarlıktan sesler duymak hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, problemlerle baş etmekte zorlanacağına rivayet eder.

Rüyada mezardan sesler duymak işlerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, hasret çeken sevgililerin kısa zamanda kavuşacaklarına ya da sevilen kişiyle sürpriz bir karşılaşma olacağına, tam anlamıyla çok büyük bir rahata erileceğine ve çok büyük bir mutluluk yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezarlıkta ses duymak büyük bir hastalıktan dönüleceğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine alamet etmektedir.

Rüyada mezarlıktan ses duymak sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments