Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezardan ışık çıktığını görmek

Rüyada mezardan ışık çıktığını görmek

Rüyada mezardan ışık çıktığını görmek kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine, özel hayatında mutlu olacağına, yüzünün güleceğine ve çok mutlu olacağına, sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına, kendi elleri ile hayatını mutsuz bir şekle sokacağına, amirleri veya yöneticilerinin desteğiyle kısa zamanda yükseleceğine yorulmaktadır.

Rüyada mezardan ışık çıktığını gördüyseniz:

  • Katılacağınız seminer, eğitim veya kurslar ya da çıkılacak seyahatler yeni fırsatların doğmasını sağlayabilir.

Rüyada mezarda ışık çıktığını görmek birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine, maddi sıkıntı çekenlerin feraha çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada mezardan ışık çıktığını görmek bir sebeple çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine, dertlerin günden güne artacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine işarettir.

Rüyada gözden ışık çıktığını görmek maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, insanların hayır dualarını alacağına, partneri ile çok zararlı bir ortama gireceğine inanılır.

Rüyada elinden ışık çıktığını görmek büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, fesatlık ve gaflet içinde olan birine karşı zafer elde edeceğine, tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine delalettir.

Rüyada mezarın içinde ışık görmek ruhun ve kalbin rahat edeceğine, başarının adım adım yaklaşacağına, kendisini hedeflerine, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada mezarda ışık görmek ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine, birçok konuda daha dikkatli olunacağına, uğradığı zararları telafi edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mezar içinde ışık görmek sorunlarını halletmeyi başaracağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, hayırlı insanlar ile tanışılacağına, maddi olarak zayıflayacağına, geri plana düşeceğine alamet eder.

Rüyada mezarlıkta ışık görmek evli iseniz eşinizle arasında bazı tartışmalar geçebileceğine, daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına, kariyerinin yükseleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments