Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarda ışık çıktığını görmek

Rüyada mezarda ışık çıktığını görmek

Rüyada mezarda ışık çıktığını görmek konforunun ve lüksünün yerinde olacağına, gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına, kendisine yeni kısmetler sunacağına ve aza kanaat etmesi durumunda çoğu kendisine nasip edeceğine, eşi ile arasında tatsız münakaşalar geçeceğine, işinden ekmeğinden olacağına, beklentilerin boşa çıkmayacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mezarda ışık çıktığını gördüyseniz:

  • Kolay adapte olmanızda da yarar var.

Rüyada mezardan ışık çıktığını görmek iş hayatında çok büyük kar edileceğine, zafer ve zenginlik getireceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezarda ışık çıktığını görmek anne baba dualarının alınacağına ve sonunda büyük kazanç elde edilecek bir yola girileceğine, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine, maneviyatın da zenginleşeceğine işarettir.

Rüyada gözden ışık çıktığını görmek kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine, doyasıya hasret gidereceğine, bol muhabbette olacağına, daha zengin ve refah bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada elinden ışık çıktığını görmek aile içinde başgösteren tartışmaların biteceğine ve hane içinde huzurlu ve mutlu günlerin başlayacağına, çok büyük mutluluklar yaşatacak bazı adımlar atacağına, sevgisinin artacağına yorulmaktadır.

Rüyada ışıklı mezar görmek evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, her gün yeni sorunların karşısına çıkacağına, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine işaret eder.

Rüyada mezardan ışık görmek uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine, büyük zararlara uğrama tehlikesini atlatacağına, işlerini yoluna koyarak ailece mutlu günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada mezar üstünde ışık görmek her daim temkinli olacağına ve hiç riske girmeyeceğine, insanların takdirini kazanacağına, çok büyük miktarda para elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada mezarda yeşil ışık görmek ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, büyük üzüntüler olacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments