Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dinazor yumurtası görmek

Rüyada dinazor yumurtası görmek

Rüyada dinazor yumurtası görmek bir arkadaşlığınızın iyi bir dostluğa dönüşmesine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına ve huzurunun da yerine geleceğine, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, sorumlulukların yerine getirileceğine, önemli ve büyük adımlar atacağına, bazı kimselere haksızlık edeceğine, bağlılıkların zayıflayacağına ve rüya sahibinin kendi hayatının kontrolünü alabilmek için yoğun mücadeleler içine gireceğine, gecesini gündüzüne katıp kendi işi için çalışacağına tabir olunur.

Rüyada dinazor yumurtası gördüyseniz:

  • Diğer yandan fazla kilolarınız yüzünden bazı zorluklar yaşamaya başladığınızı unutmamalısınız.

Rüyada dinazor yumurtası görmek ilerleyeceğine, yükseleceğine, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil dinazor görmek maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına, işini kaybedeceğine, ekmeksiz kalacağına, sinirlerinin yıpranması yüzünden sık sık agresif davranacağına alamet etmektedir.

Rüyada dinazorun kovaladığını görmek doğru bir karar verileceğine, kazancının günden güne artacağına, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, kişininsessiz, sakin, durgun, evden işe, işten eve bir hayat yaşayacağına delalettir.

Rüyada zorla din değiştirmek onlardan taraf hayır göreceğine ve afiyette olacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına ve sorunların bir nebze de olsa hafifleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada dinleme cihazı görmek yeni bir hayata adım atılacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, büyük atılımlarda bulunacağına,  çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada müzik dinleyen birini görmek büyük sıkıntılar çekeceğine, bu sıkıntılardan ötürü çok üzüntü duyacağına, elindeki herşeyi kaybedeceğine, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına yorulur.

Rüyada küçük dinazor görmek mallarının ve parasının çoğalacağına, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, rüya sahibinin kazancının artacağına yorulur.

Rüyada din adamı olduğunu görmek sıcak, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına, rızkının eksileceğine, işlerinin duracağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments