Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarda yeşil ışık görmek

Rüyada mezarda yeşil ışık görmek

Rüyada mezarda yeşil ışık görmek başkalarının özel hayatına karışıp sonrasında olayların kontrolden çıkmasına sebep olunacağı, işgüzar davranışlar ve sözler nedeni ile dışlanıp, yalnız kalınacağına, başına uğursuz olayların geleceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, iş hayatı için alınmış ancak ödenememiş borçların yakında ödeneceğine, artık kötü günler yaşamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezarda yeşil ışık gördüyseniz:

  • Karşı tarafa ilgisiz davranmanız veya bazı konularla ilgilenmiyormuş gibi bir tavır takınmanız, bazı kişileri utandırabilir veya rahatsız edebilir.

Rüyada mezarda yeşil ışık görmek yeni mekânlara gireceğine ve yeni işlere atılacağına, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına, istediği her şeye yaşamı boyunca sahip olacağına delalettir.

Rüyada ışıklı mezar görmek kazançlı işlere girmenin yollarını bulacağına, bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada mezarın içinde ışık görmek aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına ve sevdiği kişilerden alacağı yardım ile işlerini çok hayırlı bir düzene oturtup kazanç elde edeceğine, çok büyük mutluluklar tadacağına delalet etmektedir.

Rüyada mezar içinde ışık görmek sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, miskinliğinden ve sürekli olarak uyuma isteğinden kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezar üstünde ışık görmek sorunların çözüme kavuşacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, kırdığı kalp nedeniyle ah alacağına, rüya sahibinin bu kişiler ile olan bağlarını kopartacağına tabir olunur.

Rüyada mezarda ışık çıktığını görmek hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına işaret eder.

Rüyada mezardan ışık çıktığını görmek işinde başarılı olacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine yorulur.

Rüyada mezarlıkta ışık görmek kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, eş, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, eve kapanıp, kendine döneceğine, büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments