Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarda yattığını görmek

Rüyada mezarda yattığını görmek

Rüyada mezarda yattığını görmek maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, edeceği duaların ve yapacağı hayırların da boşa çıkacağına, aşka ve sevgiye olan inancını kaybedeceğine, ödemelerini yapamaz hale geleceğine, amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, çok zahmetli durumlar ile karşılaşacağına, yapılan bir hatanın telafi edileceğine, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, yönetici makamına geleceğine inanılır.

Rüyada mezarda yattığını gördüyseniz:

  • Üzerinde ilerleyebileceğiniz harika fikirleriniz var.

Rüyada mezarın üstünde yattığını görmek daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, insanlar arasında büyük itibar kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezarlıkta yattığını görmek yaşadığı yerin güzelleşeceğine, elinin bollaşacağına, sakin ve güzel bir hayat süreceğine, beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine ve yaptığı akılcı planlar sayesinde maddi sorunlarla karşılaşmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezarda yatan bebek görmek kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, haneye bolluk ve bereketin dolacağına, birçok hayalin gerçekleşmesine vesile olacağına delalet etmektedir.

Rüyada mezarda yatan birini görmek bir sebeple insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına yorulur.

Rüyada mezarda yattığını görmek dost ve akrabaların şaşırtılacağına, atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına tabir olunur.

Rüyada yatan hasta görmek bir sebeple rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına, ona yardımcı olacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine, ancak bu durumları etrafındaki bazı kişilerin vereceği destek sayesinde ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Rüyada binanın yan yattığını görmek çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, miras konularında sıkıntılar çıkacağına, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine alamet eder.

Rüyada hastanede yatan hasta görmek hayallerinin de yarım kalacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallere yakın bir zamanda kavuşacağına, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments