Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarda hazine görmek

Rüyada mezarda hazine görmek

Rüyada mezarda hazine görmek hayatına kendisine güç ve moral verecek bir kişi gireceğine, üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine, maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, fırsatların istenmeden harcanacağına, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine, bol bol moral depolanacağına, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezarda hazine gördüyseniz:

  • İşiniz, sosyal çevreniz veya kamu yararına gayretleriniz bir sonraki aşamaya taşınabilir.

Rüyada mezarlıkta hazine aramak önemli ve büyük adımlar atacağına, bu durumun da herkesin dikkatini çekeceğine, kurulan bir yuvaya nifak tohumları ekilmesine, sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına delalet eder.

Rüyada mezarda hazine aramak son zamanlarda insanlar ile arasının açılacağına, şansının ve kısmetinin açık olacağına, hedeflerine doğru adımlarla yürüyebilecek yollar bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezarda hazine bulmak elinden geliyorsa ona borç vereceğine, rüya sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezarda hazine görmek kendi dualarının Allah katında kabul olacağına, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, borçlanacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, zorlanacağına, ekmek bulamayacağına, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada suyun içinde hazine bulmak yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, hayatının iyileşeceğine yorulur.

Rüyada hazine bulmak adını işindeki üstün başarıları ile duyuracağına, çok iyi bir kazanç elde edeceğine ve başarılı bir kariyere imza atacağına, amaçlarınızın gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada hazine saklamak tüm isteklerine kavuşacağına, umutların yıkılacağına, ailesiyle birlik ve dayanışma içinde kalacağına inanılır.

Rüyada hazine sandığı bulmak istediği ve hayal ettiği şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, bol rızık ve para sahibi olacağına, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments