Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarda hazine bulmak

Rüyada mezarda hazine bulmak

Rüyada mezarda hazine bulmak ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, sorunlarından kurtulması için yardımcı olacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine, uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine ve bir türlü bir yerde tutunamayacağına, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına tabir olunur.

Rüyada mezarda hazine bulmak gördüyseniz:

  • İstediğiniz kişiye dönüşme şansı bulabilirsiniz.

Rüyada mezarda hazine bulmak yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, onlar tarafından çok sevileceğine, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına delalet etmektedir.

Rüyada altın hazine bulmak iyi niyetinin kullanılmasına müsaade etmeyerek ipleri ele alacağına, kırgınların barışacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, dertlerin biteceğine, bol para kazanıp kalan ömrünün refah içinde geçeceğine yorulur.

Rüyada denizde hazine bulmak peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine, yokluk içine gireceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada hazine sandığı bulmak kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına, vatana millete ve ailesine hayırlı bir çocuğa sahip olunacağına, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına tabir olunur.

Rüyada suyun içinde hazine bulmak elinin bolluk ve bereketten çıkmayacağına, yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına işaret eder.

Rüyada hazine para bulmak cesaret ve inançla hareket edeceğine, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, küçük ise kazancınızın daha az olacağına delalet eder.

Rüyada hazine bulmak sorun yaratan olayların çözüme kavuşacağına, büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına ve hayır işleri ile ilgili projelere destek verileceğine, nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına delalet etmektedir.

Rüyada toprak altında hazine bulmak borçlanacağına, işini kaybedeceğine, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments