Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suyun içinde hazine bulmak

Rüyada suyun içinde hazine bulmak

Rüyada suyun içinde hazine bulmak şansının kendisinden yana olacağına, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına, mesleğini severek ve kusursuz yaptığına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, iyi geçim halinde kalacağına, eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, geri dönüşü olmayan bir hata yapılacağına, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, tüm dileklerinin gerçek olacağına rivayet eder.

Rüyada suyun içinde hazine bulmak gördüyseniz:

  • Kafanızı karıştıran ya da sinirlerinizi bozan kişiler olabilir.

Rüyada suyun içinde hazine bulmak istediği şeyleri bizzat kendisinin yerine getireceğine, çok büyük projelerden çok küçük projelere kadar hepsinde yeniliğin ve değişimin savunulacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine rivayet eder.

Rüyada toprak altında hazine bulmak kendisine hayır ve uğur getirecek adımlar atacağına, işlerini hafifleteceğine, hak yolundan uzaklaşacağına işarettir.

Rüyada hazine sandığı bulmak işlerin yakın zamanda bozulacağına, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine, uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, yeni iş kollarına girileceğine, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezarda hazine bulmak hem hayatının kurtulacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, içine düştüğü yokluktan ve sıkıntıdan kurtulacağına, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine işaret etmektedir.

Rüyada hazine para bulmak kötü niyetli bir kişinin başa açacağı bela yüzünden uzun süre sorunlarla boğuşulacağına, alınan eğitime uygun bir çalışmanın bulunması ile cebe yüklü miktarda kazanç gireceğine ve büyük bir saygınlığa sahip olunacağına, hedeflerine ve amaçlarına ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada denizde hazine bulmak iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına, başarılarının ve zaferlerinin çoğalacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada hazine bulmak bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, yeni denemelerde bulunacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada altın hazine bulmak derin bir oh çekip güzel günlere kavuşacağına, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına, aylık gelirinin artacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments