Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezar bulmak

Rüyada mezar bulmak

Rüyada mezar bulmak kavgaların biteceğine, sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, yeni bir işe gireceğine, amaçlardan sapmaya, ortalık durulduktan sonra bir adım atılacağına, bir sebeple rüyayı gören kişinin çok sinirleneceğine, Allah’ın izniyle hastalık gibi durumlardan şikâyetçi olmayacağına, hayata karşı isteksizleşeceğine, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada mezar bulmak gördüyseniz:

  • Harcamalarınızda da artış görüluyor.

Rüyada eski mezar bulmak yaşamının daha güzel hale geleceğine, vefakar bir insan olunacağına, kazanılan paranın hayırlı işler için kullanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezarlıkta define bulmak isteklerin yerine geleceğine, sorunların çözüme kavuşturulacağına, yanlış yönde kararlar verileceğine, dertlerin günden güne artacağına, onunla mücadele etmekten çekinmeyeceğine fakat rakibinin kendisinden güçlü olması nedeni ile zorlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada mezar bulmak sadece bu dünya için bir şeyler yapmakla kalmayacağına, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına ve mutluluğunu çekemeyen kişiler tarafından hiç istemeyeceği durumlara düşürüleceğine, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mezar kazmak altın bulmak sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına, daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, kazancının iki kat artacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, maddi yükümlülüklerin azalacağına, rahatın ve huzurun yerine geleceğine delalettir.

Rüyada mezardan altın bulmak belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, inancını tazeleyerek daha düzgün bir hayat kuracağına, ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine ve bu sayede hem ailevi sorunlarını çözmüş olacağına işaret eder.

Rüyada evliya mezarı bulmak kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, tartışmaların sona ereceğine, girilen bazı işlerden zararlı çıkılacağına ve kazanılan başarıları kıskanan kişiler tarafından sıkıntıya sokulacağına rivayet eder. Büyük üzüntüler yaşanacağına, büyük başarılara imza atacağına, çok büyük zenginliğe sahip olacağına, çok hayırlı şeylere imza atacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine tabir olunur.

Rüyada mezarlıkta kağıt para bulmak içinde bulunduğu zor durumlardan çok sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği büyük destek sayesinde kurtulacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan bazı şeylere ulaşılacağına, nasıl bir hayat sürdüreceğine yorulur.

Rüyada mezarda gömü bulmak çok hızlı bir şekilde müdahale etmesine rağmen sorunun bir türlü çözülememiş olduğuna ancak daha sonra biraz daha sabır ve gayret ile sorunu tamamen ve hiçbir zarara uğramadan ortadan kaldıracağına, sonradan da yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, rüya sahibinin kazancının da katlanarak çoğalacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments