Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezara yemek dökmek

Rüyada mezara yemek dökmek

Rüyada mezara yemek dökmek iş konusunda da beklentilerin gerçekleşmeyeceğine, prestij sahibi olunacağına, varolan sorunlarının sona ereceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, planlarının işe yarayacağına bu sayede içindeki sıkıntılı durumdan kurtularak düze çıkacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede ismini herkese duyuracağına, zor bir durumdan kurtulduktan sonra Allah’a şükredilmesi gerektiğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına tabir olunur.

Rüyada mezara yemek dökmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda kapılacağınız çelişkiler, huzursuz bir yapı sergilemenize sebep olabilir.

Rüyada mezara yemek dökmek ortaklık kurulan kişilerden gelecek destekler sayesinde işlerin düze çıkacağına, maddi olarak güç kazanacağına, maddi kaynakların daha etkin bir şekilde kullanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendi mezarına su dökmek akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine, hayırlı günler görülmesine ve ailenin huzura kavuşmasına yardım edeceğine, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezara toprak dökmek günahların da affolacağına, kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezara su dökmek sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine ve iş hayatında düştüğü sıkıntılı durumu yakında ortadan kaldıracağına, maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine delalet eder.

Rüyada mezarlıklara su dökmek yeni kısmetlere nail olacağına, niyetini ve kalbini bozmayan rüya sahibinin geçmişi unutturacak iyi haberler alacağına, varolan sorunlarının sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada mezara tuz dökmek aile veya akraba çevresinden kişiyi hayal kırıklığına uğratacak kimseler olacağına, iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına işaret eder.

Rüyada mezarlığa su dökmek uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada mezar üstüne su dökmek fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine, daha sonra pişmanlık duyacağı sözler sarf ederek kalp kıracağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments