Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezar ve toprak görmek

Rüyada mezar ve toprak görmek

Rüyada mezar ve toprak görmek yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına,sorunların üstüste geleceğine, iş yerinde uzun zamandan beri çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına, akabinde de acı çekerek vefat edeceğine, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, onlarla ayrı düşeceğine delalettir.

Rüyada mezar ve toprak gördüyseniz:

  • Ani harcamalardan uzak durun.

Rüyada mezar toprağı görmek sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına, içinin ve kafasının rahatlayacağına, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine ve korkusuzca işinin başında duracağına işarettir.

Rüyada topraklı mezar görmek büyük ve önemli bir kimse olacağına, herşeyin neredeyse hayal ettiklerine çok yakın olacağına, umutlarının söneceğine tabir olunur.

Rüyada mezar toprağı ellemek aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, ruhunun şifa bulacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada mezar toprağını düzeltmek kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, kötü alışkanlıklarından arınacağına, doğru yolu bulacağına, dinde olgunlaşacağına, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine, sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına, insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına inanılır.

Rüyada mezar üzerine toprak atmak aile içinde saadetinin artacağına, tabiri caizse kangren olmuş kısmın kesilip atılacağına, aile bireyleri arasındaki sorunların çözüm bulacağına yorulur.

Rüyada mezar toprağı öpmek sorunların bu sayede çok kısa sürede ve kolay bir şekilde ortadan kalkacağına, zararlı alışkanlıkları olan bir akrabasını ailesinden uzaklaştıracağına, kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine inanılır.

Rüyada mezarlığa toprak atmak şansının ve bahtının daima açıkolacağına, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine, büyük kazançlar elde ederek uzun yılardan beri hayal ettiği ve hep sahip olmak istediği şeyler için kullanacağına rivayet eder.

Rüyada mezara toprak atmak zor zamanların sona ereceğine ve uzun süre sonra mutlu olunması yolunda bazı adımlar atılacağına, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments