Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebeği mezara koymak

Rüyada bebeği mezara koymak

Rüyada bebeği mezara koymak hane içindeki huzurunun bozulacağına, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, hayırlı kazançlar elde edileceğine ve mutlu bir beraberlik yaşanacağına, kişinin adeta gençleşeceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, yaşam enerjisine kavuşacağına, zorlukların baş göstereceğine, borçların artacağına, moralinin, keyfinin yerine geleceğine, elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına inanılır.

Rüyada bebeği mezara koymak gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizde sizi inişli çıkışlı birtakım gelişmeler bekliyor.

Rüyada bebeği mezara koymak işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, işyerinde ve hanede bolluk ve bereketin hâkim olacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına delalettir.

Rüyada ölüp mezara koymak hayat içerisinde yepyeni bir sayfa açılacağına, başarılı olacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine alamet eder.

Rüyada mezara ekmek koymak maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına, ters giden bazı durumların düzeltileceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine tabir olunur.

Rüyada cenazeyi mezara koymak herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, değer verdiği gibi kıymet göreceğine, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, işlerinde büyük başarılar kazanacağına işarettir.

Rüyada canlı birini mezara koymak sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, işlerinin bollaşacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, çok büyük konuşan veya başkalarını kınayan kişilerin başlarına aynı durumların geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eşini mezara koymak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine, çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine, makbul olmayan işler yapacağına işaret eder.

Rüyada anneyi mezara koymak zarar ettiği işleri kara geçireceğine, iş hayatında makam sahibi olunacağına, yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezarlığa çiçek koymak kafasındaki her soruya cevap bulacağına, kötü kişilerle karşılaşılacağına, sorunlarının biteceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments