Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anahtarla bir yeri açmak

Rüyada anahtarla bir yeri açmak

Rüyada anahtarla bir yeri açmak hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına, derin bir nefes alacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, ticaretinin ilerleyeceğine, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına ve bütün işlerin çok büyük başarılar ve çok büyük paralar getireceğine, rahatsızlıkların şifa bulacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine işarettir.

Rüyada anahtarla bir yeri açmak gördüyseniz:

  • Sıkıntılı koşuşturmalara eğilimlisiniz.

Rüyada anahtarla bir yeri açmak dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, iş hayatına atılmak isteyen ya da bir sorunundan kurtulmayı amaçlayan bir yakınına ya da tanıdığına çok büyük bir maddi destekte bulunacağına işarettir.

Rüyada kilitli kapıyı anahtarla açmak çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada kırık anahtarla kapıyı açmak işlerini tek başına yöneteceğine, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine alamet eder.

Rüyada bir evi anahtarla açmak kişinin her işi severek yapacağına, eşinin kendisine her konuda destek vereceğine ve gireceği işlerde, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına, dileklerinin ve hayallerinin hayırlısıyla gerçekleşeceğine alamet eder.

Rüyada anahtarla dolap açmak yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine ve yollarına hayırlı kısmetlerin çıkacağına inanılır.

Rüyada demir kapıyı anahtarla açmak maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, borçlarını ödemekte zorlanacağına ve içine düştüğü umutsuz ruh halinin uzunca bir süre daha devam edeceğine, işlerinin karışacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada evin kapısını anahtarla açmak pek çok iş fırsatının ayağına geleceğine, maddi konularda zayıf düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, konforunun ve keyfinin yerinde olacağına ve hayatının mutluluk içinde geçeceğine delalettir.

Rüyada anahtarla kasa açmak hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, kazancının çok düşeceğine, sorunların teker teker aşılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments