Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarlıkta çiçek toplamak

Rüyada mezarlıkta çiçek toplamak

Rüyada mezarlıkta çiçek toplamak kendisine hem başarı ve şöhret hem de kazanç getireceğine, sevinçli haberlerin alınması ve bu haberlerin çok hayırlı ve doğru bir şekilde değerlendirilip ona göre karar verilmesi sayesinde işlerin çok iyi bir hal alacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, sorunların sürekli artacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, daha sonra işlerin açılacağına, hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine, ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mezarlıkta çiçek toplamak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler size rahatsızlık verebilirler ya da bazı fikirlerinize katılmıyor olabilirler.

Rüyada mezarlıkta çiçek toplamak kişinin kendisi için iyi dileklerle girdiği işlerin kendisine kar getirmesine sadece sayılı günlerin kalmış olacağına, yapılan işlerin kazanç getirmenin aksine zarara yol açacağına, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına alamet eder.

Rüyada mezarlıktan çiçek toplamak tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına işaret eder.

Rüyada mezardan çiçek toplamak parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına inanılır.

Rüyada mavi çiçek toplamak elinin sıkışacağına ve yokluk içinde kötü günler geçireceğine, çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, tüm düzenin alt üst olacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine alamet eder.

Rüyada kuru çiçek toplamak kişinin bu zorlu süreci çok fazla bunalmadan, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına, aile hayatındaki muhabbetin artacağına, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına delalet eder.

Rüyada lavanta çiçeği toplamak ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına, sorunlarının yakında biteceğine, işlerin büyük kazanç kapıları açacağına alamet eder.

Rüyada beyaz çiçek toplamak yeni lezzetlerin tadına varacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, yükünün azalacağına rivayet eder.

Rüyada çiçekler toplamak iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına, yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments