Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aslandan korktuğunu görmek

Rüyada aslandan korktuğunu görmek

Rüyada aslandan korktuğunu görmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, başından uğursuzlukların ve belaların eksik olmayacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, tatsız haberlerin alınacağına, bazen fakirlik görüleceğine, uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, çok büyük zararlar edeceğine, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, yeni bir iş almaya ya da girişimde bulunulacağına işarettir.

Rüyada aslandan korktuğunu gördüyseniz:

  • Size yardımcı olmak isteyen veya sadece öyle görünen birisi gerçekte engelleyici olabilir.

Rüyada aslandan korktuğunu görmek sayılacağına ve sevileceğine, deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, maddi olarak çok sıkıntı çekeceği ve çok üzüleceği bir döneme girdiğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada şeytandan korktuğunu görmek rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine, kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, çeşitli fırsatlar elde edeceğine, daha fazla kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada inekten korktuğunu görmek parasal olarak çok iyi bir döneme girileceğine, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına delalet eder.

Rüyada korkarak saklanmak zor günlerin geçip, neşeli zamanların yaşanacağına, ilerleyen zamanların gelir açısından kişiyi her zamankinden daha fazla tatmin edeceğine, sonunda maddi zarara gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölümden korkmamak kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, eline geçen fırsatların yeni yollar açması sayesinde maddi ve manevi durumunun gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, hiçbir sorun yaşamayacağına delalettir.

Rüyada birinden korkarak kaçmak ticaretinin genişleyeceğine, dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, aile bireylerinden birinin hastalığı ile sarsılacağına alamet etmektedir.

Rüyada korkarak sure okumak küskün kişilerin arkadaşları aracılığı ile barıştırılacağına, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kızının korktuğunu görmek sadece maddi gücünün değil aynı zamanda manevi gücünün de ömür boyu süreceğine, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments