Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aslandan kaçıp kurtulmak

Rüyada aslandan kaçıp kurtulmak

Rüyada aslandan kaçıp kurtulmak kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine, şansının bir türlü dönmeyeceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine, çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, büyük kazançlar sağlanılacağına ve yapılan işte ortaklığa kadar yükselineceğine, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına delalettir.

Rüyada aslandan kaçıp kurtulmak gördüyseniz:

  • Sizin için en karlı işlere yönelmelisiniz.

Rüyada aslandan kaçıp kurtulmak başarılarının düşeceğine, kişinin her işi severek yapacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine inanılır.

Rüyada aslandan kurtulmak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, borçları olanların maddi olarak ellerinin genişleyeceği ve tüm para sıkıntılarının sona ereceğine, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada aslan saldırısından kurtulmak hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine ve yerine getiremeyeceği sözler verip çok zor durumlarda kalacağına, içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına işaret etmektedir.

Rüyada kaçırılmaktan kurtulmak kötü günler geçirilse de, psikolojisini bozmayan rüya sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine, yalan ve riyayla dolu bir hayata, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, aralarından su sızmayacağına yorulur.

Rüyada ayıdan kaçıp kurtulmak resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine ve istenmeyen bir kişinin misafir olarak haneye geleceğine ve çok üzüntü duyulacağına, maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, sorunların yeni sorunlar doğuracağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yangından kaçıp kurtulmak her türlü başarıyı elde edeceğine, evlatlarından hayır bulacağına ve ailesinin genişleyeceğine, huzurlu bir hayat süreceğine rivayet eder.

Rüyada kaçırılıp kurtulduğunu görmek keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, hayatının kolaylaşacağına, kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine tabir olunur.

Rüyada kaçırılmak ve kurtulmak çok büyük çaba göstererek de olsa bu durumun uzun bir zaman içinde düzeltileceğine, kimseye haksızlık etmeyeceğine, yalan söylemeyeceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments