Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaçırılmak ve kurtulmak

Rüyada kaçırılmak ve kurtulmak

Rüyada kaçırılmak ve kurtulmak verimli olacak işler yapacağına, çok kazançlı yatırımlara gireceğine, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, ancak harcamalarına ve yaptıklarına dikkat etmesi gerektiğine, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, çevresinde herkesin sözüne güvendiği, sevip saydığı bir birey olunacağına, daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, işlerinin bu yüzden aksayacağına, ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına, kime gideceğine, kafasını toparlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kaçırılmak ve kurtulmak gördüyseniz:

  • Küçük bir gayretle çok güzel sonuçlar elde edebilirsiniz.

Rüyada kaçırılırken kurtulmak projelerin büyük başarılar kazandıracağına, her geçen gün kendisini yetiştireceğine, gelişeceğine, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, yerinde saymayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada birinden kaçıp kurtulmak sosyal hayatından geri kalarak yalnız bir hayat süreceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, hayat içerisinde çok büyük bir başarı kazanılacağına inanılır.

Rüyada yangından kaçıp kurtulmak tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, işlerin rayından çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayıdan kaçıp kurtulmak kazaya, belaya ve derde düşeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine, huzurlu günlerin uzaklaşacağına delalet eder.

Rüyada savaştan kaçıp kurtulmak moralinin yerine geleceğine, elinin de bollaşacağına, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, yaşanan güzel olayların çok geride kalacağına işarettir.

Rüyada kaçıp kurtulmak geçiminin daha kolay hale geleceğine, çektiği sıkıntıların son bulacağına, daha doğru hamleler yapıp daha iyi sonuçlar alacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine yorulur.

Rüyada köpekten kaçıp kurtulmak yeni mallara kavuşacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, anne ve baba için çok lazım olan birşey alınacağına, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına işaret etmektedir.

Rüyada aslandan kaçıp kurtulmak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısmetli bir işe atılmaya, sıkıntıların bu sayede aşılacağına, dertlerin biteceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments