Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzünün derisi soymak

Rüyada yüzünün derisi soymak

Rüyada yüzünün derisi soymak sonucunda da istediklerini kolaylıkla ele geçireceğine, çok başarılı olunacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, ayaklarının yere basması yerine daha hayalci davranan rüya sahibinin ailesiyle arasında da geri dönüşü zor sıkıntılar ve kavgalar yaşanacağına, kişinin bir müddet özel hayatına zaman ayıramayacak kadar meşgul olacağına, girdiği her işte çok başarılı olacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına, rüya sahibinin hayatından razı geleceğine, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına yorulur.

Rüyada yüzünün derisi soymak gördüyseniz:

  • Size yakın bir kişi veya bir iş arkadaşınızla ilişkileriniz gerilebilir.

Rüyada kendi yüz derisini soymak sevdiği bir kişi ile girdiği bir ortaklıkla birlikte kazancının artacağına, yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüz derisi soymak deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına işaret eder.

Rüyada yüzündeki deriyi soymak kazancını ve mal varlığını arttırmak için günaha gireceğine, gelecekte yüzünün güleceğine, çok sevineceğine ve heyecanlanacağına delalettir.

Rüyada yüz derisini soymak hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve uzun zamandan beri istenen arabaya sahip olunacağına, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, üzüleceğine, dertlerine çareler, sorunlarına da çözümler bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzünün derisi soymak geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine delalet eder.

Rüyada yüzün derisini soymak anne ya da baba ile ters düşüleceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine delalet eder.

Rüyada yüzünün derisini soymak başarıya giden yolların önünde bazı engeller olacağına, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine, düşmanlarını alt edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tavuğun derisini soymak çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine, eline geçecek büyük miktarda parayla kendi işini kuracağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments