Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüz derisini soymak

Rüyada yüz derisini soymak

Rüyada yüz derisini soymak yaptığı çalışmaların heba olacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, sorunların çözüleceğine, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına, gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine, çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine, huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, bu yüzden insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüz derisini soymak gördüyseniz:

  • Tartıştığınız kişilerin fikirleri ne olursa olsun onlara saygı göstermek zorundasınız.

Rüyada yüzün derisini soymak işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına, beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine ve sorun yaşadığı bir kişi ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzünün derisi soymak tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine, zor durumda kalacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüz derisini soymak sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına ve büyük bir hastalık yüzünden kendisini uzun bir süre kötü hissedeceğine, sıkıntılarından arınıp genişliğe çıkacağına alamet eder.

Rüyada yüz derisi soymak düzeninin yıkılmayacağına, hileye ve fesada başvurmayacağına, hak yemeyeceğine, hırsızlık, haksızlık yapmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendi yüz derisini soymak endişe ettiği konuların gitgide daha iyi bir hal alacağına, makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına inanılır.

Rüyada yüzündeki deriyi soymak iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, zina edip eşini başkaları ile aldatmayacağına, kazancından başkalarına da vereceğine, aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan rüya sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına inanılır.

Rüyada yüzünün derisini soymak ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına, hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına, niyetini ve kalbini bozmayan rüya sahibinin geçmişi unutturacak iyi haberler alacağına inanılır.

Rüyada ayak derisi soymak uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına, az ama öz insanla görüşme kararı alacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve bazı tartışmaların ortasında kalınacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments