Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölen kişiyi görüp ağlamak

Rüyada ölen kişiyi görüp ağlamak

Rüyada ölen kişiyi görüp ağlamak ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, rüya sahibinin rahatlığa kavuşacağına, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, rızkının genişleyeceğine, bir sebeple atılan adımlar konusunda ve verilen sözler konusunda çok dikkat edilmesi gerektiğine, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına yorulur.

Rüyada ölen kişiyi görüp ağlamak gördüyseniz:

  • Aşk, iş, para, aileyle ilgili olumlu gelişmeler v.b herhangi bir konuda işler oldukça şanslı şekilde ilerleyebilir.

Rüyada ölen kişiyi görüp ağlamak çok büyük bir huzur ve mutluluk duyacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine yorulmaktadır.

Rüyada oğlunun öldüğünü görüp ağlamak yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, hayırlı biri ile mutlu bir evlilik yapacağına, iflasın eşiğine geleceğine, parasız kalacağına delalettir.

Rüyada sevdiğini başkasıyla görüp ağlamak kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine, prestij kaybı yaşanacağına, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yılan görüp ağlamak kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine, geçim sıkıntısına düşüleceğine ve üzüntü duyulacak bazı durumlar ve olaylarla karşılaşılacağına, amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine ve bu konuda kendisini seven kişilerin desteğini alacağına işaret eder.

Rüyada öldüğünü görüp ağlamak onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına, insanlar tarafından daha çok sevileceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin öldüğünü görüp ağlamak sonunda mutlu olacağına, fırsatların ardı ardına gelmesi üzerine hayatına çok daha farklı bir şekilde yön vereceğine, başarı ve zafer kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin birinin öldüğünü görüp ağlamak güleceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına, disiplinli bir hayat sürme kararı alacağına işarettir.

Rüyada gelin görüp ağlamak zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, koyu muhabbette kalacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments