Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aslana ekmek vermek

Rüyada aslana ekmek vermek

Rüyada aslana ekmek vermek işlerin günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, daha büyük adımlar atılacağına, hayatındaki en önemli ve en temel sorunun aşmış olacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, özellikle ailesi ile kavga eden kişinin bundan sonra da akrabaları ile arasındaki ilişkiyi düzeltemeyeceğine, uzak bir yola gidileceğine ve üzüntü verici bir olay yaşanacağına, küçük bir hastalıktan muzdarip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada aslana ekmek vermek gördüyseniz:

  • Acil karar vermek zorunda hissetmemelisiniz.

Rüyada aslana ekmek atmak iman gücü yüksek kulları arasında olacağına, çektiği sıkıntıları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, dertlerin ve sıkıntıların çözüm bulacağına inanılır.

Rüyada aslana ekmek vermek hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına ve rızkının da hiç kesilmeyeceğine, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına alamet etmektedir.

Rüyada aslan boğazlamak ortalığın sakinleşip, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada çok sayıda aslan görmek tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına, çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada aslan emzirmek atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, yeni iş teklifleri alacağına ya da kendisine başarı, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada denizde yüzen aslan görmek gözyaşına boğulacağına, maddi zarara gireceğine, parasız ve işsiz kalacağına, iyi niyetinden uzaklaşacağına, belalı, art niyetli, haris, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada iki aslan görmek yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına, gözlerinin mutluluktan parlayacağına, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına delalet etmektedir.

Rüyada aslanın birini yediğini görmek girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, sıkıntılarının biteceğine, iş hayatında sözü geçen biri olacağına, maddi ve manevi olarak çok zarara uğranacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments