Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada meyve kurusu görmek

Rüyada meyve kurusu görmek

Rüyada meyve kurusu görmek o zaman bile sağlık sorunları ve huzursuzluklar yaşamayacağına, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, kişinin afiyette, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, her zaman hürmet göreceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine alamet eder.

Rüyada meyve kurusu gördüyseniz:

  • Kaçınılmaz olandan kaçmaya çalışmak boşuna olabilir.

Rüyada kuru meyve görmek sağlığının yerine geleceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına, karşılığında bolluk, bereket ve zenginlik bulacağına işarettir.

Rüyada kuru meyve yemek gördüğü gerçekler yüzünden moralinin bozulacağına, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, bu yüzden yeni bir yola başvurulacağına, rüya sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına işarettir.

Rüyada meyve kurusu görmek huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, yaşamının tadını çıkaracağına, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, aile hayatı için hayırlı adımlar atılacağına rivayet eder.

Rüyada kuru meyveler görmek rakipleri yakın bir zaman içinde yenilgiye uğratmaya, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kurtlu kuru fasulye görmek hasretin biteceğine, istenilen bir eşyaya, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına rivayet eder.

Rüyada kuru fasulye temizlemek sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına, kişinin gerek bedenen, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine yorulur.

Rüyada çok kuru soğan görmek kısa süre içinde işlerinin açılacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, başarılarının kalıcı olacağına, hayırlı bir eşe rivayet eder.

Rüyada kuru pasta yemek ferahlayacağına, başarısızlığa düşeceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments