Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuru pasta yemek

Rüyada kuru pasta yemek

Rüyada kuru pasta yemek kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine, konforunu ve rahatını yitireceğine, onlardan medet umacağına, onlarla gönül birliği edeceğine, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, yaşanan sıkıntıların ortadan kalkacağına, herkesin takip ettiği ve çok sevdiği birisi olacağına, yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına tabir olunur.

Rüyada kuru pasta yemek gördüyseniz:

  • Eski bir dostunuz ya da eski bir aşkınızla karşılaşmanız olasıdır.

Rüyada kuru pasta yemek sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine delalet eder.

Rüyada tatlı kuru pasta yemek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, pek çok hayır duası alacağı için işlerinin de daima yolunda gideceğine, feraha ereceğine alamet eder.

Rüyada kuru pasta ikram etmek hedeflerin gerçekleşeceğine, sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuru pasta dağıtmak çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine, kafasında hiç soru işareti ve belirsizlik olmadan girişimde bulunacağına, iş hayatında rahat edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kuru pasta yapmak iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, dertlerinden ve üzüntülerinden sevdiği kişilerin yardımları sayesinde kurtulacağına, kararlı ve isabetli adımlarının yüzünü güldürecek sonuçlar vereceğine rivayet eder.

Rüyada kuru pasta yediğini görmek başarılı olunacak bir duruma gelineceğine, daha kolay bir hayata kavuşacağına, yeni işlere atılacağına, sermaye elde edeceğine, sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına inanılır.

Rüyada kuru pasta görmek yaptığı işin hafif ve kolay olacağına, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, dileklerinin gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bisküvili pasta yemek iş hayatındaki yükselişinden aldığı güçle kendi işini kurarak patronluğa başlayacağına, kazancın her kuruşunun helal olduğuna ve kısmet geleceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments