Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuru meyveler görmek

Rüyada kuru meyveler görmek

Rüyada kuru meyveler görmek kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, geçiminin güçleşeceğine, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, hayallerinin gerçekleşmeyeceğine, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına ve ileride çok zengin bir kimse durumuna geleceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada kuru meyveler gördüyseniz:

  • Sizinle aynı yönlü düşünmeyen veya sizinle aynı tarafta olmayan kişiler size zarar verebilir.

Rüyada kuru meyve görmek hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine bu sayede kendisine olan inancını ve güvenini geri kazanacağına, iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalet eder.

Rüyada kuru meyve yemek üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına ve sorunların biteceğine, bir sebeple işlerinde zamanlama hatası yapacağına, mesleğinde ve ticaret yaptığı sektörde rakiplerini geride bırakacağına alamet eder.

Rüyada meyve kurusu görmek kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine rivayet eder.

Rüyada kuru meyveler görmek işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, işlerinin çoğalacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına ve bir türlü başarı elde edilemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada kuru soğan ekmek hayırsız kişilerle muhatap olmak zorunda kalınacağına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine inanılır.

Rüyada kuru bahçe görmek bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine, karşısına çıkan bazı fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak kazancını daha arttıracağına, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada birine kuru üzüm vermek kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, malını ve canını emniyete alacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, sonunda büyük bir başarı kazanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuru kayısı görmek geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments