Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aslan ve kedi görmek

Rüyada aslan ve kedi görmek

Rüyada aslan ve kedi görmek kalbinin küt küt edeceğine, iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine ve zarara uğrayacağına, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına, şiddete maruz kalarak veya ağır sözler işiterek çok mutsuz olacağına, işinde de hep başarılı olacağına, uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada aslan ve kedi gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı veya sevgi temalı ilişkilerinizi güçlendirebilir veya yeni romantik bağlar kurabilirsiniz.

Rüyada aslanın kedi yediğini görmek işlerin çığırından çıkacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine, şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına rivayet eder.

Rüyada aslan ve kedi görmek böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine ve bunun doyumsuz hazzını yaşayacağına, alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, maddi olarak kolaylık içinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada aslan kedi görmek çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, çekilen sıkıntıların karşılığını en iyi şekilde alacak olan rüya sahibinin dertsiz bir sürece gireceğine, tüm özlemini gidereceğine ve çok mutlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kedi ve aslan görmek başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına, çözümsüz bazı olayların yaşanacağına alamet eder.

Rüyada aslan ayı görmek kazancın az da olsa yitirileceğine, boğazından ve lüksünden kısmak zorunda kalacağına, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına inanılır.

Rüyada dişi aslan yavrusu görmek işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına işarettir.

Rüyada vahşi aslan görmek anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine, sorunlarının yakında biteceğine, ferah bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada aslanlarla yürümek daha büyük işler için bir örnek olacağına, uzun bir seyahate çıkılacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine, hayatını dilediği hale getirmek için bu yönde hareket edeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments