Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vahşi aslan görmek

Rüyada vahşi aslan görmek

Rüyada vahşi aslan görmek yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu rüya sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına, eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, büyük başarıla kazanacağına, şifa bulacağına, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına inanılır.

Rüyada vahşi aslan gördüyseniz:

  • Birlikte iş yaptığınız kişiler size rahatsızlık verebilirler.

Rüyada vahşi aslan görmek iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, çıkış yolları bulacağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına inanılır.

Rüyada vahşi hayvan eti yemek iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına, çok büyük ve güzel çalışmalar ortaya koyup büyük başarılar kazanılacağına tabir olunur.

Rüyada vahşi hayvan öldürmek hayırlı bir kısmet ile dünya evine girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına, yüzünün güleceğine, elinin darlıktan kurtulacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada vahşi hayvanlar tarafından kovalanmak çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, kendisine uğur, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına alamet etmektedir.

Rüyada vahşi köpek görmek işlerinin bozulacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, işinin ehli olan ve en tepedeki kişilerle hareket edip, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına inanılır.

Rüyada vahşi geyik görmek tövbe edip İslami kurallara uygun bir hayat sahibi olacağına, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına, işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine inanılır.

Rüyada vahşi ve huysuz at görmek sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine ve bu yönde davranacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına işarettir.

Rüyada vahşi hayvandan korkmak işlerin yolunda gideceğine, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, çektiği sıkıntıların son bulacağına, rahatının yerine geleceğine, yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments