Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fil yemek

Rüyada fil yemek

Rüyada fil yemek insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına, düze çıkacağına, insanların takdirine mazhar olacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına ve aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri istenen bir işe girileceğine, rahatının da yerine geleceğine, annesinin ve babasının ettiği dualarla sırtının yere gelmeyeceğine, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına tabir olunur.

Rüyada fil yemek gördüyseniz:

  • İlerlemek için geçmiş deneyimlerinize güvenebilirsiniz.

Rüyada fil eti yemek rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına, edeceği duaların ve yapacağı hayırların da boşa çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada fil yemek sevdikleri ile arasına nifak ve ayrılık gireceğine, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, maddi güç elde edeceğine inanılır.

Rüyada fil pisliği görmek ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü rüyayı gören kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, güzel sözler işitmesinin yanında iyi haberler de alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evinde fil beslemek gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, hayallerin yarıda kalacağına, elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine yorulur.

Rüyada fil başı görmek işlerinin açılacağına, bahtının güzelleşeceğine, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, işlerinde başarılı olacağına, ticarette ilerleyeceğine rivayet eder.

Rüyada bebek fil görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, başarılarının ve kazancının artacağına, hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine delalet eder.

Rüyada taştan fil görmek kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına, hane içindeki huzurunun bozulacağına, borçların yükünü artık kaldıramaz olacağına yani buhran dolu, ağır günler geçireceğine inanılır.

Rüyada fil yavrusu öldürmek ticaret ya da meslek hayatında kararlı adımlar atacağına, dünyevi hayatında bol nimete kavuşacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments