Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mescit temizlemek

Rüyada mescit temizlemek

Rüyada mescit temizlemek maddi konularda zayıf düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına, işindeki verimin artacağına, uğursuzluklarla karşılaşacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, manevi huzurdan da nasipleneceğine, uzun zamandır ertelediği çeşitli planlarını yapılacaklar listesinin üst sıralarına taşıyacağına, malından ve parasından olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada mescit temizlemek gördüyseniz:

  • Canınızın sıkılmasına izin vermemeniz en doğru karar olacak.

Rüyada mescit temizlemek çok büyük mutluluklar yaşanacağına, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, kendisini çaresiz ya da güçsüz hissetmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada mescid temizlemek başından uğursuzlukların ve belaların eksik olmayacağına, haneye bolluk ve bereket dolacağına, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mescidi nebevi görmek herkesin hayal ettiği ve imrendiği bir yaşam süreceğine, zorlukların, sıkıntıların, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına inanılır.

Rüyada mescidde namaz kıldığını görmek zenginliğe sahip olacağına, yüzünün hep güleceğine, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, toplum için faydalı işler yapacağına işaret eder.

Rüyada mescidde uyumak iftirayı atan kişinin ortaya çıkarılması ve iftiranın gerçek olmadığının ispatlanması konusunda elinden gelen herşeyi yaparak gerçekleri insanlara göstereceğine, gülmeye hasret kalacağına, maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine işarettir.

Rüyada mescit aramak ferahlayacağına, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına işarettir.

Rüyada mescitten çıkmak kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, aşırı sevinçten ne yaptığını bilemez hale geleceğine, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine inanılır.

Rüyada mescit görmek üzüntülerinden ve sorunlarından ötürü daha büyük bir kayba uğrayan rüya sahibinin atacağı yanlış adımlar yüzünden iş hayatında çok büyük bir sorun yaşayacağına, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, işlerin bu yüzden epey aksayacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments