Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mescidde olmak

Rüyada mescidde olmak

Rüyada mescidde olmak maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, makamını kaybedeceğine, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine ve eline geçen fırsatları değerlendiren kişinin, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, daha güzel ve daha iyi yaşayacağına, maddi açıdan zarara uğranacağına, ailede rızık yokluğuna düşeceğine, yaşanan bazı aksilikler nedeni ile morali bozuk olan rüya sahibinin kendisini toparlayarak işinin başına döneceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına ve aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine alamet eder.

Rüyada mescidde olmak gördüyseniz:

  • İletişimle ilgili konularda şanslısınız.

Rüyada mescit süpürmek hasta ise daha kötüye gideceğine, zevk içinde geçireceği hayat yüzünden sevdikleriyle arasının bozulacağına, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına alamet eder.

Rüyada mescidi nebevi görmek içinde bulunduğu şartların iyileşeceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun düzeltileceğine işaret eder.

Rüyada mescidi haramı görmek her şeyin durağan şekilde süreceğine, güçten düşeceğine, hayatından razı geleceğine yorulur.

Rüyada mescitten çıkmak huzuru bozulan rüya sahibinin yanlış adımlar atacağına, şans ve kısmet kapılarının da önünde sonuna kadar açılacağına, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada mescidi haramda namaz kılmak herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mescit görmek iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, dertleşerek moral bulacağına, çok zor zamanlar geçiren çok sevdiği birisine destek vereceğine ya da çok zor durumdaki bir kişiye büyük bir para yardımında bulunacağına delalettir.

Rüyada mescidde yemek yemek uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, rahat bir hayata adım atılacağına, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada mescidde olmak yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, sevgiliyle birlikte hoşça vakit geçirmeye, iş hayatı ile ilgili bir ortaklık kurulacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments