Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mescidde abdest almak

Rüyada mescidde abdest almak

Rüyada mescidde abdest almak elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine, tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, duygularının karşılık göreceğine, rahata ereceğine, ferahlayacağına, eğitim hayatında ilerleme kaydedileceğine, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, sermaye kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada mescidde abdest almak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler size oldukça mantıksız görünen adımlar atma veya açıklamalar yapma eğiliminde olabilirler.

Rüyada mescidde abdest almak soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına, maddi imkânlarının artacağına, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine, kişinin muradına ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada mescidi nebevi görmek zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına işarettir.

Rüyada mescit temizlemek işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına ve kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada mescitten çıkmak hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, kişinin gönlünün ferahlayacağına yorulur.

Rüyada kuba mescidini görmek anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine ve hayalleri süsleyen ve herkesin sahip olmak istediği bir bebeğe sahip olunacağına, günden güne kazancının artacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine, şansının kendisinden yana gideceğine, kısmetlerinin bol olacağına delalet etmektedir.

Rüyada cami mescit görmek insanlar tarafından örnek bir kişi olarak gösterildiğine ve başı ne zaman sıkışırsa Allah’ın izni ilke sıkıntılarından kurtulacağına, canının kıymetini bileceğine, sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada mescidde namaz kıldığını görmek eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, işlerini çok iyi yerlere getireceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, kısa süre içinde problemlerini bitireceğin ve sevdiği kişiler tarafından başka insanlara örnek olarak gösterileceğine rivayet eder.

Rüyada mescidi haram görmek her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine, bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments