Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mescidde yatmak

Rüyada mescidde yatmak

Rüyada mescidde yatmak maddi olarak epey kayıp verileceğine, kişinin nüfuzunu, elindeki imkanları kullanarak bu kişiye destek olup, yardımda bulunacağına, azı dişlerini çektirmek aile içi çözüme kavuşmayan meselelerde rahatlama yaşanacağına, uzun süre birçok sorunla boğuşacağına, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine, yaşamına heyecan ve renk geleceğine, atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, yaşanan kırgınlıkların, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına yorulur.

Rüyada mescidde yatmak gördüyseniz:

  • Şiddetli bir geçimsizlik, büyük bir kavga ya da benzeri bir şey meydana gelebilir.

Rüyada mescidde yatmak sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, esenliğe, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına, iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, bu ilişkinin çok iyi gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada mescidde bulunmak insanların yolunu aydınlatacağına, toparlanacağına, kendine geleceğine, bekar kimseler için varlıklı bir sülaleye mensup kimseyle evlilik gerçekleştirileceğine delalet eder.

Rüyada mescidi nebevide namaz kılmak kısmetinin açık olacağına ve şansının hayatı boyunca yaver gideceğine, çok yakın bir zaman içinde üzüntü verici bazı haberlerin alınacağına, yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine işaret eder.

Rüyada kendini mescidde görmek rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, bir sebeple çok zorlanacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine inanılır.

Rüyada mescide gitmek yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına, kişinin şansının da açılmaya başlamasıyla beraber hayattan daha çok tat alacağına, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına yarayanların ise çok kazanç getirmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada mescitten çıkmak huzurunu ve neşesini kaybedeceğine, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, ahlaklı bir şekilde yetişmesini sağlayıp ileride evladının büyük bir insan olmasını sağlayacağına alamet eder.

Rüyada mescidde ezan okumak emeklerin boşa gitmeyeceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, basiretinin bağlanmasından ötürü göz göre göre zarar görülecek bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada mescidi haram görmek daha iyi yaşantıya ve geçime kavuşacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine, daha fazla gelire kavuşacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments