Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mescid aramak

Rüyada mescid aramak

Rüyada mescid aramak dertlerin artacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına, bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, dertlerine derman arayacağına, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerin her zaman yardımlarını alacağına, bol nimete kavuşulacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, daha önce uğranılmış olan zararın kısa zamanda kapatılacağına işaret eder.

Rüyada mescid aramak gördüyseniz:

  • Yanlış bir izlenim kendinizi aldatılmış hissetmenize neden olabilir.

Rüyada mescit aramak yapılan işte yalnız kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine ve bunun doyumsuz hazzını yaşayacağına, çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine işaret eder.

Rüyada mescid aramak koltuğunun yükseleceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, ailesini rahat şekilde yaşatacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada mescidde yemek yemek çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, bu sayede işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine, büyük bir mala sahip olacağına işarettir.

Rüyada mescidi nebevi görmek üzüntülerin son bulacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, her türlü esaretten, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, endişe ettiği durumlardan kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada mescide girmek eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, dertlerin, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, işsiz ise işe gireceğine tabir olunur.

Rüyada mescidi haram görmek heyecan yaratacak olaylar yaşanacağına, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, gelecekte hem çok zengin hem de nüfuslu biri haline geleceğine rivayet eder.

Rüyada mescid temizlemek genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, yaşam kalitesinin ve hayat standartlarının da artacağına yorulmaktadır.

Rüyada mescidde olmak borçların hafifleyeceğine, sorumlulukların azalacağına, endişe veren durumların düzeleceğine, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments